Milena Nedeljković

Znanje i socijalne veštine – recept za uspeh

Milena je osnovne i master studije u oblasti hemijskog inženjerstva završila na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu, a trenutno je zaposlena u „Teva Pharmaceuticals“ na poziciji senior inženjerke za ambalažu. Ona je i majka jednog dečaka kome želi da prenese prave vrednosti u životu i radu.

Nakon završenih studija, Milena je karijeru započela u farmaceutskoj industriji, dajući lekovima i drugim proizvodima prepoznatljiv izgled po kojem ih prepoznajemo na rafovima apoteka. Danas u kompaniji „Teva Pharmaceuticals“ (u Srbiji nosi naziv „Actavis“) radi na globalnoj poziciji i definiše ambalažu za nove proizvode i unapređuje proces pakovanja na „Tevinim“ proizvodnim sajtovima u više zemalja.

„Želela bih da poručim mladim devojkama da je znanje na ceni, da uče i da se konstantno usavršavaju, ali da pored toga rade i na svojim socijalnim veštinama kako bi sutra bile dobri timski igrači jer rad u kompaniji jeste timska igra. Moje iskustvo u radu u korporacijama je pozitivno što se tiče diverziteta i same rodne ravnopravnosti, i mogu slobodno da kažem da ukoliko imate znanje i socijalne veštine – za vas je nebo granica“, kaže Milena.

Milena Nedeljkovic 3.jpg